• bilgi@dentova.com.tr
  • 0332 248 10 00

Konya Diş Kliniği Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Dentova Konya diÅŸ kliniÄŸi olarak, Konya Ä°mplant tedavisi ve diÅŸ çene gibi sorunlarınızı çözmek için buradayız. Ağız ve diÅŸ saÄŸlığı kliniÄŸimiz hakkında bilgi almak için bu sayfayı okuyabilir ve bize sorularınızı iletebilirsiniz.

Konya DiÅŸ KliniÄŸi

Konya'da uzman kadromuz ile sizlere tecrübeli hizmet vermek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Konya DiÅŸ Muayenesi

Muayene sırasında diş sorunlarınız için gerekli teşhisi koyup ağız ve diş sorunlarınızı tedavi ediyoruz.

Konya Ä°mplant Tedavisi

Uzman ekibimizle Konya İmplant Tedavisi için bugün iletişime geçin.



img
15

Yıllık Tecrübe

Hakkımızda

Güzel ve sağlıklı bir gülümsemenin zamanı sizce de gelmedi mi?Amacımız siz değerli hastalarımızın ağız ve diş sağlığını tedavi ederek estetik bir görünüm ile yaşam kalitenizi arttırmak.Sizleri sağlıklı ve güzel görünen dişler ile gülümsetmek için hayatınızın her döneminde yanınızdayız.

Konya Özel Diş Sağlığı Kliniği

Gülümseme Zamanı

Gülümseme Zamanı Güzel ve sağlıklı bir gülümsemenin zamanı sizce de gelmedi mi?

YaÅŸam Kalitesi

Amacımız siz değerli hastalarımızı Konya'da ağız ve diş sağlığı merkezimizde tedavi ederek estetik bir görünüm ile yaşam kalitenizi arttırmak.

Dentova Yanınızda

Konya'nın diş hekimleri ile diş ve ağız sorunlarınızı artık unutun!

SunduÄŸumuz Hizmetler

Hizmetlerimiz

img

Konya İmplant Diş Tedavisi ve Güncel Fiyatları

İmplant ya da dental implant; titanyumdan üretilen ve eksik..

img

Plastik Periodontal Tedavi

Periodontal tedavilerinde, dişleri çevreleyen yumuşak ve sert..

img

Konya Çene Cerrahisi - Çene Ameliyatı, Botoksu, Estetiği, Kayması

Çene eklem rahatsızlıkları olarak bilinen Temporomandibular eklem..

img

Konya Zirkonyum Diş Kaplama - Kaplama Diş Fiyatları

Zirkonyum Kaplama uygulamalarında profesyonel çözümler üreten..

img

Konya Kanal Tedavisi - Konya Endodonti Doktaları

Endodontistler tarafından yapılan kanal tedavisi, dişin içinde..

img

Konya Sedasyon Ile DiÅŸ Tedavisi - Uyutarak DiÅŸ Tedavisi

Diş tedavi fobisi bulunanlar için ideal bir çözüm olan sedasyon..

img
Randevu Al

Ağız ve diş sağlığın ile ilgili problem mi yaşıyorsun?

Randevu Al

Konya Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği

Konya Ağız ve diş sağlığı Polikliniği, tüm insanlar için oldukça dikkat edilmesi gereken ve ihmal edilmesi halinde çeşitli sorunlara neden olabilen çok hassas bir konudur. Günümüzde insanlar diş doktorlarından korkması ve diş kliniklerinin soğuk bir atmosfer yaratması nedeni ile diş doktorlarına gitmeyi ciddi oranda ihmal etmektedir. Bu nedenle ileri dönemlerde olumsuz sorunlar ile karşı karşıya kalmamak adına bebeklik döneminden itibaren, herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalınmasa dahi düzenli aralıklarla diş doktoruna gidilmesi gerekmektedir. Konya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği uzman hekim kadrosu, hastalara yaklaşım teknikleri ve son teknoloji cihazları ile bu tabuları yıkmak adına hizmet vermektedir. Ağız ve diş sorunlarının estetik kaygıların yanı sıra ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini bilen ve bu doğrultuda hareket eden konya diş hekimlerimiz, ilk olarak hastalarının güvenini kazanmayı ve yapacağı her işlemi detaylı bir şekilde anlatmayı tercih etmektedir. Hastaları ile gerekli iletişimi kurmayı başaran hekimlerimiz, tedavi süreçlerini daha etkili ve verimli bir şekilde yürütmektedir. Kliniğimizde özen gösterilen diğer konulardan biride hijyen kurallarıdır. Uzmanlarımız her hastaya kullanacağı aleti ambalajından yeni çıkartmakta ve her birini sterilize etmektedir. Teknolojiyi de oldukça yakından takip eden ve bunu tüm uygulamalarına yansıtan Konya Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği olarak estetik diş dolgu, implant, ortodonti tedavisi, diş protezleri, diş beyazlatma, kanal tedavisi, çene cerrahi, çocuk diş hekimliği ve diş kaplama üzerine birçok yenilikçi tedavi yaklaşımları uygulamaktayız.

Gülüşünüzü Tekrar Canlandırıyoruz

Kişilerin gülüşü sırasında ortaya çıkan ve yüz ifadesine şekil veren en önemli faktörlerden biri, sıralı, düzgün ve sorunsuz dişlerdir. Kusursuz ve eşsiz bir gülüşe sahip olmak isteyen ya da dişlerinde sorun yaşayan kişilerine en sık tercih ettiği uygulamalardan biri estetik dolgudur. Genellikle ön dişlere uygulanabilen fakat teknolojinin gelişmesi ile birlikte sağlamlaştırılarak arka dişlere de uygulanabilen estetik dolgular, kişilerin diş rengine en yakın olan dolgu çeşitleridir. Beyaz dolgu olarak da bilinen bu dolgu çeşidi, Konya Ağız ve Diş Sağlığı kliniği uzmanları tarafından yapılan incelemeler doğrultusunda, uygulanmaktadır. Estetik dolgular, genel olarak dolgu yapmak amacı ile kullanılsa da, dişlerde oluşan estetik sorunları kapatmak amacı ile de kullanılabilmektedir.

Dentova DiÅŸ Hekimleri

Konya diş hekimi ağız ve çene sağlığıyla ilgili iyileştirici ve bakım tedavilerini, uzman kadrosuyla uygulayan ekiplerden oluşmaktadır. Dişlerinizin yapısal bozukluğu, zaman içinde meydana gelen çürükler, ağız kokusu, kayıp diş tedavileri gibi uygulayıcı işlemler yapılmaktadır. Ayrıca sağlıklı diş ve ağız bakımını korumaya yönelik düzenli ağız bakım işlemleri ve tavsiyeleri de uzman hekimlerimiz tarafından verilmektedir.

AÄžIZ VE DÄ°Åž SAÄžLIÄžI MERKEZÄ°

DİŞ SAĞLIĞINIZI ÖNEMSİYORUZ!

İLETİŞİM

İletişime geçmek için isterseniz sağ tarafta bulunan formu doldurabilirsiniz. Ayrıca 0 (332) 324-2474 numaralı telefon numaramızı da arayarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Ağız ve Diş Sağlığı için Bakım

Geçmişten günümüze sürekli duyduğumuz ağız bakımı aslında sadece diş fırçalamaktan ibaret değildir. En çok kullandığımız kaslardan biri olan çene kaslarımız diş bakımıyla doğrudan ilişkilidir. Düzenli olarak temizlik ve bakım yapılmazsa dişleriniz ve diş etlerindeki hasarlar, geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle dişlerinizi düzenli fırçalasanız da düzenli aralıklarla diş hekiminize kontrol ettirmeniz gereklidir. Konya diş hekimi, evde uygulanmayan ekstra yapılması gereken ağız ve diş temizlik bakım işlemlerini kişiye özel tedavilerle uygulamaktadır. Dişlerinizin beyazlatılması, tartar temizliği, diş eti bakımı gibi detaylı işlemleri uzman hekimlerimiz yapmaktadır. Bu tedaviler düzenli olarak uygulandıktan sonra ağız sağlığınız her zaman bir adım önde olacaktır. Zaman içerisinde, fırça ile temizlenmeyen dişler ve ağız kısımlarında kalan yemek artıkları çok çeşitli ağız problemlerinin oluşmasını zemin hazırlar. Bu ağız problemlerinin en başında çürük ve ağız kokusu gelmektedir. İlerleyen aşamalarda diş eti kanamaları ve diş kayıplarına da neden olabilen bu sorunların önüne geçilmesi için Konya diş hekimi kontrol ve tavsiyesi şarttır. Hatta bu küçük görünen ağız sorunları, ihmal edilirse zamanla dönüşü olmayan diş eti, çene ve kemik hasarlarına kadar uzanabilir. Özellikle diş kayıpları ilk etapta kimsenin tercih etmeyeceği bir durumdur. Estetik ve ağız sağlığı açısından diş kayıplarına hızlıca müdahale edilmelidir. Yeni diş tercihinde de yine uzman hekimlerimiz tarafından sunulan tavsiyelere uyulması önemlidir.

Ağız Sağlığı Nasıl Korunabilir?

Konya diş hekimi kliniğimizi, dişlerinizin rutin kontrolü ve çeşitli bakım işlemleri için tercih edebilirsiniz. Diş bakım önerileri, diş çekimi ve implant diş uygulaması, protez diş tedavi ve uygulamaları diş teli uygulaması ve diş eti tedavisi gibi tamamen uzmanlık ve deneyim gerektiren işlemlerde diş hekimlerimize güvenebilirsiniz. Alanında uzun yıllar aldıkları eğitimin yanı sıra hekimlerimiz yıllarca tecrübe ve deneyim sahibi olmak için özveriyle çalışmışlardır. Siz de muayene ya da bilgi almak için iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Konya Diş Sağlığı Kliniklerimiz

Dentova Akademi

Horozluhan, Ayazlar Sk. No:2 D:101, 42120 Selçuklu/Konya
0332 248 10 00

Dentova Estetik

Necip Fazıl Mahallesi, Yeni Meram Cd. No:146, 42090 Meram/Konya
0332 324 24 74

Dentova Çumra

İzzetbey Mahallesi, Gazi Cd. No:16, 42500 Çumra/Konya
0 332 447 40 10
Doktorlarımız

Uzman Doktorlar

img

Diş ve Çene Cerrahisi

img

Kanal Tedavisi

img

Pedodontist

img

DiÅŸ Hekimi

img

Ortodontist

img

DiÅŸ Hekimi

img

DiÅŸ Hekimi

img

DiÅŸ Hekimi

Telefon
WhatsApp
Instagram
Telegram